,

Lecithin w warzywach

Sumin Lecithin w warzywach jest produktem naturalnym. To mieszanina fosfatydów, który otrzymujemy w wyniku procesów fizycznych ze środków spożywczych pochodzenia roślinnego czyli lecytyny płynnej sojowej.

Jest emulgatorem oraz środkiem przydatnym w ochronie roślin.

Zawiera lecytynę zatwierdzoną jako substancję podstawową (zgodnie z przepisami rozporządzenia nr. 1107/2009), będącą środkiem o działaniu grzybobójczym.

Produkt nie jest wyprodukowany z GMO ani nie zawiera składników GMO.

 

Uprawa Termin stosowania Dawka
warzywa ogrodowe jak ogórek siewny

w uprawie polowej lub pod osłonami

mączniak prawdziwy 1,5-2,25 g środka w 1-1,5 l wody/10 m2 powierzchni uprawnej (dawka max. 1,5 g środka w 1 l wody)
sałata siewna

w uprawie polowej lub pod osłonami

erysiphe

cichoracearum

1,5-2,25 g środka w 1-1,5 l wody/10 m2 powierzchni uprawnej (dawka max. 1,5 g środka w 1 l wody)
roszpunka warzywna

w uprawie polowej lub pod osłonami

erysiphe

polyphaga

1,5-2,25 g środka w 1-1,5 l wody/10 m2 powierzchni uprawnej (dawka max. 1,5 g środka w 1 l wody)
pomidor zwyczajny

w uprawie polowej lub pod osłonami

phytophthora infestans

wywołujący zarazę ziemniaka

1,5-2,25 g środka w 1-1,5 l wody/10 m2 powierzchni uprawnej (dawka max. 1,5 g środka w 1 l wody)
cyrkonia endywia

w uprawie polowej lub pod osłonami

alteraria cichorii 1,5-2,25 g środka w 1-1,5 l wody/10 m2 powierzchni uprawnej (dawka max. 1,5 g środka w 1 l wody)

 

Dostępne opakowania: 6 g, 12 g

 

 

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Lecithin w warzywach”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Może spodoba się również…

ZAPRASZAMY DO NEWSLETTERA

 

Zapisz się w dniach 27.09 – 03.10.2022
a otrzymasz „PRÓBKA – NEWSLETTER” nawóz jesienny do trawników 1 kg